Адв. Трифонов


е завършил пловдивската Английска гимназия и се дипломира като магистър по право през 2003 година. Оттогава е член на Пловдивската адвокатска колегия и без прекъсване работи като адвокат. Бидейки опитен юрист с над 5 години адвокатски стаж, той има пълна юридическа правоспособност, вкл. за явяване пред ВКС и ВАС. Адвокат Трифонов владее много добър английски език, за което има издаден сертификат от University of Cambridge, който се признава от водещи асоциации на юристи по света.

В практиката си адв. Емил Трифонов е представлявал както корпоративни, така и индивидуални клиенти и има добър поглед както върху силните, така и върху слабите места и на двете страни. Той е основател на адвокатска кантора „Трифонов“, която представлява клиенти в различни сфери на правото, предимно в различните клонове на гражданското и търговското право.

В случай, че Ви е необходим доверен професионалист или компетентно правно обслужване, адв. Е. Трифонов може да представлява правата и законните Ви интереси пред който и да е съд по различни видове граждански, търговски, семейно-наследствени, изпълнителни дела; по вещни, облигационни и застрахователни искове; пред друг орган или които и да е трети лица, оказвайки Ви извънпроцесуално съдействие. Предлага индивидуално и корпоративно представителство, както и абонаментно правно обслужване. Адвокат Трифонов работи предимно в районите на София и Пловдив, както и в областите, попадащи под юрисдикцията на Пловдивския и Софийския апелативен съд.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

6 мнения по „Адв. Трифонов

 1. Уважаеми г-н адвокат Трифонов,

  събудихте интереса ми със статиите си относно имуществените последиците при развод.

  Имам следното запитване:

  Как мога да определя имуществото, което жена ми е продобила по време на брака ни? Едва след като имам тази информация мога да определя моя равен на нейния дял, чл. 28 СК.

  Мога ли да заведа иск срещу съпругата ми да ми даде необходимата информация? Ако ли пък не, означава ли това, че аз трябва да докажа, какво имущество тя има? Последното е обективно невъзможно.

  Благодаря за отговора предварително

  С уважение

  Геджев

  • Имуществото следва да бъде издирено от Вас посредством различни законови способи – в или извън рамките на висящо съдебно дело. Няма гражданскоправен иск, по силата на който съпругата Ви да бъде задължена да Ви предостави такава информация.

 2. Здравейте,

  Имам следното питане, как / и въобще дали е възможно/, след подписване на договор за поръчителство към кредит може да се прекрати договора и кредита да остане единствено на кредитополучателя?
  Въпроса е, че при подписване на договора за кредит/ с пълномощно издадено от кредитополучателя на поръчителя/, управителя на клона на банката съсвсем умишлено подведе поръчителя като обясни, че тъй като кредитополучателя няма възможност да подпише договора собственоръчно, е необходимо негов представител да го подпише от негово име и заедно с другите документи беше сложен и договора за поръчителство, като поръчителя реално не е уведомен какво точно подписва

  Благодаря Ви предварително!

  • Здравейте, целеният от Вас резултат може да бъде постигнат по два начина – доброволно, по съгласие на двете страни и по принудителен ред. Втората опция включва водене на съдебно дело, в което Вие ще имате възможност да претендирате обявяване на договора за частично или цялостно недействителен. За последното има различни възможности и е добра идея да се консултирате с адвокат, който да изследва конкретно и подробно Вашия договор, за да Ви даде компетентен правен съвет.

  • Здравейте, ако желаете може да опишете правния си проблем във формата за запитване, която се намира вдясно от основния текст на блога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>