Адвокат Трифонов

Време за прочитане : < 1 мин.

Адвокат в София и Пловдив

Адв. Трифонов е завършил пловдивската Английска гимназия и се дипломира като магистър по право през 2003 година. Оттогава е член на пловдивската Адвокатска колегия и без прекъсване упражнява професията. Бидейки опитен юрист с над 15 години адвокатски стаж, той има пълна юридическа правоспособност, вкл. за явяване пред ВКС и ВАС. Адвокат Трифонов владее много добър английски език, за което има издаден сертификат от University of Cambridge, който се признава от водещи асоциации на юристи по света.

В практиката си адв. Емил Трифонов е представлявал както корпоративни, така и индивидуални клиенти и има добър поглед върху силните и слабите места и на двете страни. Той е основател на адвокатска кантора „Трифонов“, която представлява клиенти в различни сфери на правото, предимно в различните клонове на търговското и гражданското право.

В случай, че Ви е необходим доверен професионалист или компетентно правно обслужване, адв. Е. Трифонов може да представлява правата и законните Ви интереси пред който и да е съд по различни видове граждански, търговски, семейно-наследствени, изпълнителни дела; по вещни, облигационни и застрахователни искове; пред друг орган или които и да е трети лица, оказвайки Ви извънпроцесуално съдействие, вкл. по нотариални и др. охранителни производства. Предлага индивидуално и корпоративно представителство, както и абонаментно правно обслужване. Адв. Трифонов работи предимно в районите на София и Пловдив, както и в областите, попадащи под юрисдикцията на Пловдивския и Софийския апелативен съд.

Моля дайте своята оценка:

32 thoughts on “Адвокат Трифонов

 1. Здравейте адвокат Трифонов и Честито Рождество! Със здраве, любов и благодарност да изживеете идващата нова година!
  Историята, заради която си позволих да Ви пиша в тези светли празници е следната:
  В навечерието на Бъдни вечер, докато се къпех ми падна бойлер 30 литра върху краката. Фирмата производител е Дипломат Корпорейшън ООД. Според указанието монтирането става на стена, държачите са метални, а самите уши на бойлера пластмасови. Пластмасата се къса и бойлера пада. Слава Богу не беше включен в тока и не си взимах вана или не бях наведена, щях да съм 2 метра под земята.
  В тази връзка, на 25.12.2016 г. от Клиниката по съдебна медицина в София си извадих съдебномедицинско удостоверение, както имам и снимков материал. Освен всичко това имам и свидетел – дъщеря ми на 16 години. Телесните повреди да ги нарека са охлузвания, наранявания, натъртвания и се надявам да не се появи нещо скрито след време. Според указанията в инструкцията за монтаж и гаранционната карта всичко е спазено, както е предписано.
  Мога ли да спечеля дело за неимуществени вреди срещу производителя?
  Благодаря предварително.

  • Здравейте, ако всички инструкции са спазени, тогава може да предявите претенции.

 2. г. Трифонов искам да ви попитам какво да направя с хората които ми направиха фирма, а сега неискат да ми я закрият. От 11мес.ги чакам и никакъв резултат и немога да взимам децките надбавки на двете си деца.

  • Здравейте, можете лично да предприемете стъпки за закриването й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *