Адвокат Трифонов

Статиите в блога изразяват мнението на автора и не са правен съвет. С адв. Трифонов може да се свържете чрез формата за запитване или на ☎0878358643

Време за прочитане : < 1 минута
 

Адвокат в София и Пловдив

Адв. Трифонов е завършил пловдивската Английска гимназия и се дипломира като магистър по право през 2003 година. Оттогава е член на пловдивската Адвокатска колегия и без прекъсване работи като адвокат. Бидейки опитен юрист с над 15 години адвокатски стаж, той има пълна юридическа ...прочетете повече

Моля дайте своята оценка:

28 thoughts on “Адвокат Трифонов

 1. Здравейте адвокат Трифонов и Честито Рождество! Със здраве, любов и благодарност да изживеете идващата нова година!
  Историята, заради която си позволих да Ви пиша в тези светли празници е следната:
  В навечерието на Бъдни вечер, докато се къпех ми падна бойлер 30 литра върху краката. Фирмата производител е Дипломат Корпорейшън ООД. Според указанието монтирането става на стена, държачите са метални, а самите уши на бойлера пластмасови. Пластмасата се къса и бойлера пада. Слава Богу не беше включен в тока и не си взимах вана или не бях наведена, щях да съм 2 метра под земята.
  В тази връзка, на 25.12.2016 г. от Клиниката по съдебна медицина в София си извадих съдебномедицинско удостоверение, както имам и снимков материал. Освен всичко това имам и свидетел – дъщеря ми на 16 години. Телесните повреди да ги нарека са охлузвания, наранявания, натъртвания и се надявам да не се появи нещо скрито след време. Според указанията в инструкцията за монтаж и гаранционната карта всичко е спазено, както е предписано.
  Мога ли да спечеля дело за неимуществени вреди срещу производителя?
  Благодаря предварително.

  • Здравейте, ако всички инструкции са спазени, тогава може да предявите претенции.

 2. г. Трифонов искам да ви попитам какво да направя с хората които ми направиха фирма, а сега неискат да ми я закрият. От 11мес.ги чакам и никакъв резултат и немога да взимам децките надбавки на двете си деца.

  • Здравейте, можете лично да предприемете стъпки за закриването й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *